Doe hier je aanvraag

Alle personen en organisaties uit Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek kunnen een aanvraag doen. Hiervoor zijn toekenningscriteria opgesteld.

Beoordeling

De commissie beoordeelt 4x per jaar de aanvragen die aan de criteria voldoen en adviseert daarop de wethouder. Vanwege de doorlooptijd (6-8 weken) is het zaak om tijdig je aanvraag in te dienen. De data waarop de commissie vergadert zijn op deze pagina afgebeeld. Dien je aanvraag min. 2 weken in voor de volgende vergadering om er zeker van te zijn dat je project wordt beoordeeld.

Bepalingen

Aanvragen worden tot maximaal 2.500 euro gehonoreerd en er dienen meerdere geldschieters te zijn. Het toegekende budget is bedoeld als tegemoetkoming in de (start)kosten en mag niet worden aangewend voor andere doeleinden. U dient een duidelijke motivatie en kostenbegroting te overleggen hoe de Wijkse burger is gebaat bij uw project. Dit kan als tekstbestand (Word, PDF, TXT) worden ge-upload (max. 5Mb). Vergeet niet om het Iban naam en rekeningnummer te vermelden waar de bijdrage gestort kan worden.

Kijk op internet voor hulp bij het opstellen van een begroting. Afhankelijk van de gevraagde bijdrage nodigen wij je uit om een toelichting te geven.

Uitgangspunt is dat er culturele activiteiten worden ontwikkeld ter vernieuwing en/of ter versterking van de Wijkse kunst en cultuur.

Aanvraagformulier

    * Verplicht veld